Groepslessen

Van Buel Sports biedt heel veel groepslessen aan! In een groep train je op je eigen niveau, terwijl je toch uitgedaagd wordt. Je zet jouw eigen topprestatie neer. Wil jij ook de combinatie van beweging, plezier en resultaat? Kom dan naar een (of meerdere) van onze groepslessen.

Klik hier voor het lesrooster

BBB – Boxercise – Boxercise Ladies Only – Burn – GO-outdoor – H.I.T. – Stability – Vitaal Fit – XCO

BBB
Deze workout is een gouwe ouwe in een nieuw jasje gestoken. Het oude buik, billen benen uur maar dan anders en met borst erbij. Tijdens deze intensieve workout komen de 4 B’s uitgebreid aan bod. Natuurlijk met een grote dosis Fun.
BBB
Boxercise
Boxercise is een zeer intensieve les van 50 minuten. In een hoog tempo worden door middel van diverse technieken uit het (thai)boxen alle spiergroepen getraind. De (thai)box technieken, het hoge tempo en de vele herhalingen zorgen voor een zware, superleuke inspannende les.
Boxercise Ladies Only
Een stoere en efficiënte work-out voor uitsluitend dames! Boxercise is een zeer intensieve les van 50 minuten. In een hoog tempo worden, door middel van diverse technieken uit het (thai)boxen, alle spiergroepen getraind. De (thai)box technieken, het hoge tempo en de vele herhalingen zorgen voor een zware, superleuke, inspannende les.
Burn

BURN staat voor Body U Really Need, een dynamische groeples onder leiding van ervaren en enthousiaste instructrices die het beste in jou naar boven halen. 

GO-outdoor
Deze zeer gevarieerde looptraining met 2 kleine XCO’s zorgt voor een total body work-out in de natuur. We vertrekken vanaf de sportschool maar ook vanaf verschillende bosrijke locaties in de omgeving.
High Intensity Training
Bij High Intensity Training (H.I.T.) staat cardio voorop. De oefeningen zijn vaak met eigen lichaamsgewicht en worden afgewisseld met korte rustperiodes
Stablity
Tijdens de Stability-les voer je krijg je verschillende oefeningen uit, waarbij de focus ligt op flexibiliteit, houding en controle. Lichaam en geest komen in balans. De oefeningen wordn zowel staand als liggend uitgevoerd.
XCO
De Xco-les is bewegen op muziek met een Xco-trainer, een buis met daarin massa die vrij in de buis beweegt. De trainer wordt op diverse manieren bewogen en vastgehouden tijdens de verschillende oefeningen in een superleuke 45 minuten durende work-out.
XCO
Vitaal Fit Van Buel Sport
Vitaal Fit

Wil je wel bewegen, maar niet te zwaar belasten? Ontdekken wat je wel kan, in plaats van denken dat kan ik niet? Dan is Vitaal Fit de groepsles voor jou.