Over ons

Omdat wij vinden dat iedereen zijn eigen topprestatie kan neerzetten, zorgen wij voor een goede begeleiding. Van Buel Sports staat in de omgeving bekend als een van de gezelligste sportscholen, waar iedereen welkom is! We bieden lessen voor volwassenen en kinderen in Judo en andere vechtsporten. Daarnaast bieden we leuke groepslessen aan volwassenen: XCO, HIT, Go Outdoor, MMA en Kickboksen. Met veiligheid en plezier voorop bieden we lessen voor iedereen.

In de fitnesszaal zijn toestellen van Technogym aanwezig. Op al onze cardio apparaten (voor het conditionele gedeelte van de training) zijn tv’s aanwezig. Onze fitnessapparaten werken op een speciaal daarvoor ontwikkelde sleutel. Iedereen krijgt bij ons zijn eigen persoonlijke sleutel met daarop zijn eigen trainingsprogramma dat speciaal voor jou door ons wordt gemaakt. Een trainingsschema dat is aangepast aan jouw persoonlijke wensen en doelen. Om de training zo veilig mogelijk te maken werken wij met een hartslagmeter. Dit zorgt ervoor dat er te allen tijde zo veilig mogelijk getraind wordt. Het elastiek wordt jouw eigendom en de hartslagmeters liggen klaar voor gebruik in de fitnesszaal. Uiteraard is er op elk tijdstip van de dag een gediplomeerde fitness instructeur / instructrice aanwezig voor persoonlijke begeleiding en vragen.

Er is ook altijd tijd voor gezellige praatje al dan niet met een lekker bakje koffie na het harde trainen. Wij zullen je persoonlijk begeleiden om jouw topprestatie te behalen!