Budolessen

Met onze budosport- of vechtsportlessen richten we ons met name op technieken en streven we naar de groei van onze leden. We trainen topsporters, maar ook recreatieve sporters. Kinderen, jeugd en volwassenen. We hebben een duidelijke groepsindeling, waarin iedereen op een passend niveau kan sporten en voor zijn of haar eigen topprestatie kan gaan. Neem contact op en bespreek in welke sport jij jouw topprestatie neer wil zetten.

Brazilian Jiu-Jitsu
Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) is een sport waarbij functionaliteit en plezier hand in hand gaan. Deze vechtsport is gericht om je tegenstander zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat de tegenstander “afklopt”.
Grappling NO/GI
Grappling is een verzamelnaam voor alle stijlen van voornamelijk grondgevechten. Technieken uit o.a. worstelen, judo, Braziliaans jiujitsu komen in Grappling terug. Er wordt enkel gewerkt met werp-, klem-, controle- en wurgtechnieken. Trappen en stoten zijn niet toegestaan
MMA
MMA staat voor Mixed Martial Arts. MMA is een combinatie van verschillende vechtsporten waaronder Jiujitsu, Boksen, Judo, Kickboksen en Grappling. De combinatie van deze verschillende vechtsporten en diverse technieken zorgen voor een uitdagende les.
MMA
Aikido

In Aikido draait alles om harmonie en balans, waarbij circulaire bewegingen en subtiele technieken worden gebruikt om de kracht van een tegenstander om te leiden en te controleren. Dit maakt Aikido geschikt voor mensen van alle leeftijden en lichamelijke condities,

Onze medewerkers staan voor u klaar om samen met u aan uw topprestatie te werken! Bekijk nu ons lesrooster