Wat is Bjj?

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) is een sport waarbij functionaliteit en plezier hand in hand gaan. Deze vechtsport is gericht om je tegenstander zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat de tegenstander “afklopt”.

Wat is de kracht van Bjj?

In deze les wordt er gebruik gemaakt van controlerende grepen, armklemmen, beenklemmen en verwurgingen. Er mag geworpen worden en verder kan men de tegenstander uitschakelen met een o.a. een verwurging, arm- of beenklem. In deze les wordt er niet getrapt of gestoten zodat de kans op blessures minimaal is. De technieken worden zo veilig mogelijk aangeleerd en getraind door een professionele instructeur.

Voor wie is Bjj?

Deze les is geschikt voor iedereen ouder dan 15 jaar. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk je dat BJJ bij jou past kom dan een keer langs voor een proefles.
De lessen staan onder leiding van Frans van Casteren en Duane van Helvoirt. water resistant replica rolex porsche carrera sunglasses replica
replica breitling galactic 32 best replica cartier watches
Imitation rolex sub mariner shop replica mercedes slr