Wat is XCO?

De Xco-les is bewegen op muziek met een Xco-trainer, een buis met daarin massa die vrij in de buis beweegt. De trainer wordt op diverse manieren bewogen en vastgehouden tijdens de verschillende oefeningen in een superleuke 45 minuten durende work-out.

Wat is de kracht van XCO?

De Xco-trainer geeft aan het begin en het eind van iedere beweging een extra belasting op de spier- en bindweefselstructuur van het hele lichaam. Dit effect heeft Reactive Impact. Dit zorgt voor spierversteviging en uithoudingsvermogen. Deze les, vooral gericht op je buik-, taille-, rug-, bil- en borstspieren werkt figuur verbeterend en zorgt voor hoger calorieënverbruik. De oefeningen zijn veilig en zeer effectief.

Xco wordt gegeven door de daarvoor speciaal opgeleide instructeurs die vier keer per jaar speciaal worden bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Xco-trainer.

Voor wie is XCO?

Xco is voor iedereen. De Xco-trainers zijn er in diverse maten/gewichten zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden voor zowel mannen als vrouwen omdat er geen ingewikkelde pasjes en bewegingen in de les zitten. Dus, een intensieve, motiverende leuke training voor iedereen.