Groepslessen

Iedereen kan meedoen aan onze groepslessen. In een groep train je op je eigen niveau, terwijl je toch uitgedaagd wordt. Je zet jouw topprestatie neer. Wil jij ook de combinatie van beweging, plezier en resultaat? Kom dan naar een (of meerdere) van onze groepslessen.

BBBBoxercise - Boxercise Ladies Only - Burn - GO-outdoor - H.I.T. Stability - XCO

Kom een keer kennismaken! Sport de eerste week gratis, zo kun je iedere les een keer proberen. Neem contact op.

BBB

BBB

Wat is BBB?
Deze workout is een gouwe ouwe in een nieuw jasje gestoken. Het oude buik, billen benen uur maar dan anders en met borst erbij. Tijdens deze intensieve workout komen de 4 B’s uitgebreid aan bod. Natuurlijk met een grote dosis Fun.

Lees verder

BURN xco

Burn

Wat is BURN?
BURN staat voor Body U Really Need, een dynamische groeples onder leiding van ervaren en enthousiaste instructrices die het beste in jou naar boven halen.

Lees verder

Stability

Wat is Stability?
Tijdens de Stability-les voer je krijg je verschillende oefeningen uit, waarbij de focus ligt op flexibiliteit, houding en controle. Lichaam en geest komen in balans. De oefeningen wordn zowel staand als liggend uitgevoerd.

Lees verder

Boxercise

Boxercise

Wat is Boxercise?
Boxercise is een zeer intensieve les van 50 minuten. In een hoog tempo worden door middel van diverse technieken uit het (thai)boxen alle spiergroepen getraind. De (thai)box technieken, het hoge tempo en de vele herhalingen zorgen voor een zware, superleuke inspannende les.

Lees verder

XCO outdoor

GO-outdoor

Wat is GO outdoor?
Deze zeer gevarieerde looptraining met 2 kleine XCO's zorgt voor een total body work-out in de natuur. We vertrekken vanaf de sportschool maar ook vanaf verschillende bosrijke locaties in de omgeving.

Lees verder

XCO

Wat is Xco?
De Xco-les is bewegen op muziek met een Xco-trainer, een buis met daarin massa die vrij in de buis beweegt. De trainer wordt op diverse manieren bewogen en vastgehouden tijdens de verschillende oefeningen in een superleuke 45 minuten durende work-out.

Lees verder

Boxercise Ladies Only

Boxercise Ladies Only

Wat is Boxercise Ladies Only?
Een stoere en efficiënte work-out voor uitsluitend dames! Boxercise is een zeer intensieve les van 50 minuten. In een hoog tempo worden, door middel van diverse technieken uit het (thai)boxen, alle spiergroepen getraind. De (thai)box technieken, het hoge tempo en de vele herhalingen zorgen voor een zware, superleuke, inspannende les.

Lees verder

High Intensity Training

Wat is H.I.T.?
Bij High Intensity Training (H.I.T.) staat cardio voorop. De oefeningen zijn vaak met eigen lichaamsgewicht en worden afgewisseld met korte rustperiodes.

Lees verder