Personal Training

Op afspraak

1-op-1

Naast de begeleiding die je sowieso krijgt, is het ook mogelijk te trainen met een Personal Trainer. Je traint dan één op één met Duane van Helvoirt, Bjorno van Buel of Mandy van de Lee. Samen stel je met jouw Personal Trainer een plan van aanpak op, waarin jouw doelstellingen voorop staan.

Dus, wil je afvallen, een betere conditie krijgen of specifieke prestaties verbeteren? Wat het doel ook is, bij Van Buel Sports werk je samen met een (vaste) persoonlijke trainer. Samen gaan jullie op zoek naar effectieve bewegingsvormen die bij je passen en die je leuk vindt.

Met een Personal Trainer denk je na over meer dan alleen bewegen, je werkt aan gezondere levensstijl. En dat vraagt om een gedragsverandering. Zo kan het nodig zijn om uw eetgewoonten (geleidelijk) aan te passen. We werken samen met diverse partners om je optimaal te helpen aan een gezonder gewicht en goede levensstijl, mogelijk brengen we je in contact met een diëtist.

Sportspecifieke prestatieverbetering en conditietraining

We trainen atleten op specifieke doelen ter ondersteuning en verbetering van hun sportprestaties.

  Revalidatietraining

Je traint gericht op een blessure of lichamelijke beperkingen met als doel het vergroten van de lichamelijke belastbaarheid.

  Gewichtsbeheersing

We motiveren, coachen en trainen mensen die kampen met overgewicht of ondergewicht. We leren ze hoe ze een gezond gewicht kunnen krijgen en behouden. 

Benieuwd naar alle andere sporten die wij aanbieden? Bekijk ons lesrooster!