Nachttraining van buel sportsVan Buel Sports opent de deuren om middernacht op 1 juli. Stipt 00.00 gaat de fitness open voor 15 leden en mogen 20 leden meedoen met een groepsles. Zo viert Van Buel Sports het feit dat kabinet heeft besloten dat de sportscholen per 1 juli, onder voorwaarden, weer open mogen.

Leden kunnen zich op Facebook aanmelden voor deze speciale les en de sporttijd in de fitness. Via loting wordt bekend gemaakt wie er daadwerkelijk mee mag doen. Het is een eenmalige actie waarbij er wordt gesport van 00.00 – 1.00.

“Onze leden zijn enthousiaste sporters, we verwachten dat er veel geïnteresseerden zijn voor deze opening.” Na deze speciale opening is de fitness Van Buel Sports weer volgens gewone tijden geopend en kunnen alle leden zich online aanmelden voor tijdsblokken van 1 uur en 15 minuten. Na 15 minuten om goed schoon te maken, kan de volgende groep. Groepslessen en de budolessen blijven verder voorlopig buiten.

“We hebben ervoor gezorgd dat onze fitnessapparatuur op ruime afstand van elkaar staat en daarmee de 1,5 meter gewaarborgd word.  Er zijn kaders om de apparatuur en een route door de sportschool gemaakt, er wordt gewerkt met desinfecterende handgels en er is continue extra aandacht voor het reinigen en desinfecteren van apparatuur en materialen. Ons afzuigsysteem en mechanische ventilatie zorgt ervoor dat onze ruimte continue voorzien word van verse buitenlucht en de dakramen staan zoveel mogelijk open. Kortom wij zijn er klaar voor!”