Beste leden,

We krijgen momenteel veel vragen via de mail en telefonisch over wat er gebeurt met de abonnementen. Wij hebben hieronder een stukje geschreven waarmee we oprecht een beroep doen op al onze trouwe leden.

Samen sporten
Op de eerste plaats vinden wij het enorm jammer dat we noodgedwongen de deuren hebben moeten sluiten. We begrijpen dat het voor jullie ontzettend vervelend is om niet te kunnen gaan sporten, je favoriete groepsles moet missen of gewoon dat gezellige praatje aan de bar onder het genot van een lekker bakje koffie niet meer hebt. Wij proberen er alles aan te doen om jullie te voorzien van online Workouts, Live lessen, leuke tips, recepten en zelfs een DJ-avond om er voor te zorgen dat jullie toch een beetje het gevoel hebben bij ons in de sportschool te zijn.

Bjorno-Mandy-Jess-Senn-Jadey-vanBuelEen echte familie sportschool
We voelen ons zeer verbonden met onze leden en merken dat dat gevoel wederzijds is. Talloze lieve reacties en steunbetuigingen komen dagelijks onze kant op en daarmee word nog eens extra bevestigd dat onze sportschool een echte familie sportschool is. Daar zijn wij super trots op!

Mandy en ik, maar ook onze kinderen, merken dat we daar heel veel kracht en motivatie uit halen. Wij hopen natuurlijk dat we deze periode heel snel achter ons kunnen laten en jullie weer met veel plezier bij ons mogen verwelkomen.

Abonnementen
Om de plek die ons allen zo dierbaar is overeind te houden zou het bijzonder fijn zijn wanneer we jullie abonnementen in tact mogen houden. Dat wil zeggen dat er in de maanden maart en april een automatisch incasso plaatsvindt, zoals je normaal gesproken gewend bent. Daarmee voorkomen we dat we in de problemen komen en kunnen we alle lasten blijven dragen.

Wij realiseren ons dat het heel veel is wat we van jullie vragen en zijn dan ook bijzonder dankbaar als er gehoor wordt gegeven aan ons verzoek.

Samen lukt het
Laten we deze last met zijn allen dragen zodat we er straks als deze ellende voorbij is met zijn allen trots op kunnen zijn hoe wij dit met elkaar hebben doorstaan.

Familie Van BuelTot slot:
Blijf fit en gezond allemaal!

Liefs Bjorno & Mandy
Jesse, Senn en Jadey