Eigen Topprestatie

Iedereen heeft een eigen topprestatie. Daarom krijg je een persoonlijk traininsschema, waarin we jouw wensen en doelstellingen voorop zetten. Op ieder tijdstip van de dag is er een gediplomeerde fitnessinstructeur of -instructrice aanwezig voor persoonlijke begeleiding en vragen. Onze fitnessapparaten werken op een speciaal daarvoor ontwikkelde sleutel, waarmee je vorderingen worden bijgehouden.

Om de training zo veilig mogelijk te maken werken wij met de allernieuwste toestellen van Technogym en een hartslagmeter. Het elastiek van de hartslagmeter wordt jouw eigendom en de hartslagmeters liggen klaar voor gebruik in de fitnesszaal.

En wanneer je hard hebt gewerkt in de fitness is er altijd tijd voor gezellig praatje al dan niet met een lekker bakje koffie.

We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken om kennis te maken met onze sportschool en -apparatuur. In een persoonlijk gesprek kijken we wat jouw wensen en doelstellingen zijn en kijken we hoe we jou je topprestatie laten halen.