Bjorno van buel

Bjorno van buel

Eigenaar - Judoleraar

Opleiding en ervaring

Ik ben op mijn 6e begonnen met judo, eerst in Heesch daarna in Oss en Berlicum. Op mijn 20e ben ik begonnen met lesgeven. Ik heb de opleidingen jeugdjudoleider, judoleraar A en B succevol afgerond. Als judoleraar B (3e Dan) verzorg ik de judolessen op recreatief en wedstrijdniveau op onze eigen sportschool. Mijn ervaring, als voormalig deelnemer aan veel Judo, Jiu-Jitsu en BJJ-toernooien, gebruik ik nu bij de begeleiding en coaching van wedstrijdjudoka’s tijdens toernooien en stages.

In de fitness vind je me vaak als instructeur en eerste aanspreekpunt. Mensen die nog meer uitdaging zoeken, kunnen mij ook benaderen voor Personal Training.

 

Werken bij de Sportschool

Als eigenaar moet ik natuurlijk zeggen dat werken bij ons leuk is. We zorgen er voor dat dat ook waar is. Onze sportschool is en blijft kleinschalig, professioneel, gezellig, gemoedelijk en laagdrempelig. Tegelijkertijd hebben we de expertise in huis om op hoog niveau bezig te zijn met je sport. Een geweldig team van enthousiaste medewerkers en een fantastisch publiek dragen daar enorm aan bij!

 

 Mijn levensmotto:

“Bereid zijn om tot het uiterste te gaan!”