BreakOut Run

“Voor degenen die denken dat sporten op een sportschool altijd individueel is, is nog nooit bij Van Buel Sports binnengelopen.”groep2

Natuurlijk helpen we je met je individuele topprestatie, je eigen doelstellingen en wensen op het gebied van sport, maar wanneer je bij ons sport ga je vast en zeker ook het teamgevoel ervaren. Of dat je nu een van onze leden in de fitness bent, groepslessen volgt of een vechtsport beoefent, je bent lid van het Van Buel Sports team.

Dat we een team zijn is maar weer eens gebleken op 16 mei jongstleden, tijdens de BreakOut Run in Schaik. 43 van onze leden deden mee. Sommigen gingen de obstakels 8 kilometer lang tegemoet en anderen leverden die strijd twee keer, door 16 kilometer te lijf te gaan.

Van voorbereiding tot en met de laatste over de finish. We hebben elkaar aangemoedigd, gesteund en geholpen. “Of het nu een voetje was, die nodig was om een obstakel te nemen, een duwtje in de rug om vooruit te komen of en klop op je schouder om je aan te moedigen, er was altijd een teamlid dat voor je klaar stond.“ 

Natuurlijk is het goed om voor je eigen topprestatie, jouw beste resultaat, te gaan. De onderlinge competitie is een ook stimulans bij een dergelijk evenement. Toch voel je juist daar ook het teamgevoel in terug. Want finish je als eerste, dan zijn er 42 anderen om aan te moedigen. En kom je als 43e over de finish, dan staan er 42 anderen jou aan te moedigen. Wij zijn trots op de topprestaties die iedereen neer heeft gezet!

Volgend jaar weer? Volgend jaar weer.