Antoine van Ballegooij

Afvallen - gezonder leven - gehele nieuwe kijk op het leven

Wie ben jij?
Mijn naam is Antoine van Ballegooij en ben 31 jaar oud. Op dit moment werk ik als liftenbouwer bij Lagro in Oss.

Antoine B 2Antoine A 2

Waarom sport je?
Ik ben begonnen met sporten omdat dat ik na een slechte periode in mijn leven( alcohol en drugs) mijn leven moest omgooien. Ik moest die negatieve energie kwijt en waar anders kun je dat beter dan in de sportschool. Op dat moment woog ik 92 kilo, dus er moesten ook wat kilo's af. Ik had ook vaak last van mijn rug.

Wat doe je aan sport?
Ik ben begonnen met Fitness/Cardio 3 à 4 keer in de week. Sinds een aantal maanden doe ik dit iedere dag en doe ik ook mee met de lessen vechtsport ( boxercise/MMA), als ik daar nog tijd voor heb. Ik heb onlangs ook meegedaan met BJJ en daar wil ik ook vaker aan mee gaan doen.

Wat zijn je resultaten tot nu toe?
Ik voel me zoveel beter. Ik ben van die zooi af, ik ben bijna 14 kilo afgevallen en heb geen lichamelijke klachten meer. Mijn leven is zoveel beter geworden sinds dat ik ben gaan sporten bij Van Buel. Nu kan ik mezelf eigenlijk geen dag zonder te sporten meer indenken.

Waarom sport jij bij Van Buel Sports?
Ik ben bij Van Buel gaan sporten omdat ik het mij werd aangeraden door vrienden. Gelukkig heb ik geluisterd naar ze. Ik heb in het verleden ook bij andere sportscholen getraind maar nergens voel ik me zo thuis als bij Van Buel. Meteen vanaf dag 1 kreeg ik alle hulp en informatie die ik nodig had. Alle medewerkers zijn erg professioneel en geïnteresseerd in je. De sfeer bij Van Buel is geweldig, de medewerkers maar ook de mensen die er sporten zijn super aardig.

Tot slot
Ik kan echt iedereen aanraden om bij Van Buel te gaan sporten. Of je nu gaat sporten voor je plezier, lichamelijke verbetering, sociale contacten of je op hoog niveau vechtsport wilt gaan beoefenen, het kan allemaal bij Van Buel. Het is een heel persoonlijke sportschool, heb binnen no time zoveel nieuwe mensen leren kennen.

Ik wil bij deze ook meteen alle medewerkers bij Van Buel bedanken voor het veranderen van mijn leven. Zonder jullie hulp was het mij zeer waarschijnlijk allemaal niet gelukt!


Neem contact op met van Buel Sports om jouw topprestatie neer te zetten.