Jeroen van den Berg

Om jouw topprestatie neer te zetten ondersteunen we je bij het voorkomen van blessures. Onze samenwerking met Jeroen van den Berg, fysio- en manueel therapeut, biedt een extra veiligheid daar in.

Komt het toch voor dat je klachten krijgt ben je bij Jeroen ook in goede handen. Jeroen is zelf hardloper en weet dus hoe belangrijk het is om pijnvrij te sporten. Jeroen behandelt twee avonden in de week sporters op onze locatie in Oss. Het kan hierbij gaan om sportblessures, klachten door overbelasting, klachten na een ongeval, ziekte, een verkeerde beweging, na een operatie of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Jeroen is in 2008 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in 2013 als manueel therapeut aan de SOMT. Hij is aangesloten bij Fysiotherapie Praktijk De Ruwaard, waar hij met name de thuisbehandelingen en behandelingen in instellingen voor zijn rekening neemt.

Bij de eerste afspraak vormt Jeroen een zo goed mogelijk beeld van je klachten, door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Samen stellen jullie een behandelplan op. Hierbij houdt hij altijd rekening met je persoonlijke hulpvraag.
Of het nu gaat om pijnvermindering, het vergroten van de beweeglijkheid van gewrichten, leren sporten met een beperking of fysiek werk of sport weer te hervatten. Bij iedere stap in het plan houdt Jeroen rekening met de preventie van nieuwe klachten.

Naast de directe behandeling geeft Jeroen, wanneer nodig, 'huiswerk' mee in de vorm van oefentherapie en adviezen over uw houding of bewegingen. Wanneer je een afspraak maakt met Jeroen, kunt je ook rekenenen op gepaste ondersteuning van de medewerkers van Van Buel Sports. Samen werken we aan een zo optimaal mogelijk resultaat.

Om een afspraak te maken met Jeroen kun je contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel Jeroen direct voor een afspraak, 06 - 46 00 53 15