Germien Grimmelikhuizen

Lekker in je vel zitten is belangrijk, of je nu op topniveau sport of recreatief. Fysiek ondersteunen wij je hierin, maar gaat het psychisch wat minder, wat boven onze pet gaat, roepen we de hulp van Germien in. 

Germien is een ervaren psychosociaal therapeut, bij Laybrinthoss. Ze is betrokken bij mensen die op allerlei manieren grip op hun leven zijn kwijtgeraakt. Ze kijkt naar hoe iemand omgaat met zijn draaglast en probeert dan de draagkracht van diegene te vergroten.Germien haalt voldoening uit het feit dat men een positieve verandering doormaakt en verdieping vindt in het leven, hierdoor krijgen haar cliënten weer grip op het leven.

Samen met Van Buel Sports geeft Germien de training 'Balans zo kan het ook' om met name sporters te helpen om te leren gaan met stress.

Germien coördineert ook de koop en verkoop van tweedehands (trainings)pakken. Heb je een judopak dat te klein is of een Van Buel Sports trainingspak over waar je iemand anders blij mee wilt maken voor een schappelijke prijs?
Of ben je op zoek naar een (trainings)pak? Neem dan contact op met Germien.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hierin het soort pak, de maat, je naam en je telefoonnummer.
Germien is ook telefonisch te bereiken: 06-53776075