Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Fysio- en manueel therapeut

Direct contact met Jeroen
06 – 46 00 53 15

Of mail voor een afspraak
info@vanbuelsports.nl

Fysio en manuele therapie De Ruwaard
Jeroen van den Berg (fysio/ manueel therapeut)

In 2013 is er een samenwerking ontstaan met Praktijk voor fysio- en manuele therapie De Ruwaard. Jeroen van den Berg, fysio- en manueeltherapeut bij Praktijk De Ruwaard, kan u ondersteunen om uw topprestatie te behalen. Jeroen is 2 dagen per week bij Van Buel Sports aanwezig.

Voorkomen van blessures
Met deze samenwerking willen we blessures voorkomen. Doordat de lijnen met de trainers en fysiotherapeuten zeer kort zijn, kan u vaak blijven trainen met een eventueel aangepast programma. Zo kunt u toch aan uw sportieve doelen blijven werken.

Jeroen van den Berg
Jeroen is in 2008 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN en sinds 2009 werkzaam bij Praktijk De Ruwaard. In 2013 Heeft hij de Master opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT afgerond.

Jeroen is zelf ook een fanatiek sporter. Zo traint hij 2x per week bij Van Buel Sports en zit hij 2-3 x per week op de wielrenfiets. Hij weet dus hoe belangrijk het is om pijnvrij te kunnen bewegen/sporten.

Contact
Naast Jeroen zal ook Tom van Haaren van Praktijk De Ruwaard aanwezig zijn voor behandeling bij Van Buel Sports. U kan bij Jeroen of Tom terecht voor veel verschillende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. De hoofdlokatie van Praktijk De Ruwaard is gevestigd aan Schaepmanlaan 61 in Oss.

Om een afspraak te maken met Jeroen of Tom kunt u bellen/appen naar 06-46005315 of bellen naar Praktijk De Ruwaard 0412-631345. E-mailen kan ook: info@praktijkderuwaard.nl. Voor meer informatie over behandelingen en tarieven kunt u terecht op de website: www.praktijkderuwaard.nl