Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Fysio- en manueel therapeut

Direct contact met Jeroen
06 – 46 00 53 15

Of mail voor een afspraak
info@vanbuelsports.nl

Fysio en manuele therapie De Ruwaard
Jeroen van den Berg (fysio/ manueel therapeut)

In 2013 is er een samenwerking aangegaan met Praktijk voor fysio- en manuele therapie De Ruwaard.

Jeroen van den Berg, fysio- en manueel therapeut bij Praktijk De Ruwaard, biedt je ondersteuning om je topprestatie te behalen. Jeroen is drie dagen per week bij Van Buel Sports aanwezig.

Voorkomen van blessures
Met deze samenwerking willen we blessures voorkomen. Doordat de lijnen met de trainers en fysiotherapeut zeer kort zijn, kun je vaak blijven trainen met een eventueel aangepast programma. Zo kun je toch aan je sportieve doelen blijven werken.

Jeroen van den Berg
Jeroen is in 2008 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN en sinds 2009 werkzaam bij Praktijk De Ruwaard. In 2013 Heeft hij de Master opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT afgerond.

Jeroen weet zelf hoe belangrijk het is om pijnvrij te kunnen bewegen/sporten. Hij is zelf ook een fanatiek sporter. Zo traint hij 2x per week bij Van Buel Sports en zit hij 2-3 x per week op de wielrenfiets.

Contact
Je kunt bij Jeroen terecht voor veel verschillende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. De hoofdlocatie van Praktijk De Ruwaard is gevestigd aan Schaepmanlaan 61 in Oss.

Om een afspraak te maken met Jeroen kun je bellen/appen naar 06-46005315 of bellen naar Praktijk De Ruwaard 0412-631345. E-mailen kan ook: info@praktijkderuwaard.nl

Voor meer informatie over behandelingen en tarieven kun je terecht op de website: www.praktijkderuwaard.nl