[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.17.2″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ /]

Germien van Grimmelikhuizen

Lekker in je vel zitten is belangrijk, of je nu op topniveau sport of recreatief. Fysiek ondersteunen wij je hierin, maar gaat het psychisch wat minder, wat boven onze pet gaat, roepen we de hulp van Germien in.

Balans, zo kan het ook
Germien is een ervaren psychosociaal therapeut, bij Laybrinthoss. Ze is betrokken bij mensen die op allerlei manieren grip op hun leven zijn kwijtgeraakt. Ze kijkt naar hoe iemand omgaat met zijn draaglast en probeert dan de draagkracht van diegene te vergroten.Germien haalt voldoening uit het feit dat men een positieve verandering doormaakt en verdieping vindt in het leven, hierdoor krijgen haar cliënten weer grip op het leven.

Samen met Van Buel Sports geeft Germien de training ‘Balans zo kan het ook’ om met name sporters te helpen om te leren gaan met stress.

Neem contact op met Germien
Stuur een mail naar info@labyrinthoss.nl en vermeld hierin het soort pak, de maat, je naam en je telefoonnummer.
Germien is ook telefonisch te bereiken: 06-53776075