Winter

Wat natuurlijk ontzettend waar is. Je kunt niet ergens in april weer gaan sporten en verwachten dat je in de zomer klaar bent om in bikini het strand op te gaan. Dit jaar doe ik niet aan een winterstop.

En de winter begint in...
December. Ik vind deze maand echt moeilijk, december staat toch bekend als feestmaand. En bij feest hoort lekker en veel eten. Toch? Mijn uitdaging blijft als altijd dubbel: veel sporten en gezond eten. Maar in december voel ik dat toch extra hard. Eerder deed ik inderdaad die extra grote trui aan en mijn grootste broek. Nu echt niet meer. Nu ga ik, ook in december door, met het werken aan mijn doelstellingen.

Hoe lang nog voor de zomer?summerbodies
Vandaag is het 1 december. De zomer start op 21 juni. Er is nog ruim zes maanden voor de zomer begint. Mijn persoonlijke doelstellingen wil ik 11 juni hebben gehaald, met hele andere redenen. Ik heb dus ook nog ruim zes maanden, om mijn streefgewicht te halen. Het is even rekenen, maar ik kan er op vertrouwen dat ik het haal. Door NU hard te werken.

Lekker in mijn vel
Ik hoef echt niet in bikini het strand op, hoor. Ik vind het ondingen. Maar het lekker in mijn vel zitten, komende zomer, zou een mooie verandering zijn tegenover een heleboel afgelopen zomers.

Petra wordt fit op Facebook