Grenzen verleggen of stellen?

Natuurlijk voelt het geweldig wanneer ik over die finishlijn ga en mijn grenzen heb verlegd. Dat heb ik veel gedaan tijdens het fit worden, grenzen verleggen. Nu dat ik tot doel heb om fit te blijven, is het misschien tijd om mijn grenzen te stellen.

Dat is ook een mooie reis denk ik. Wat zijn mijn grenzen? Wat is het nu dat mij fit gaat houden? Sommige mensen zijn gemaakt om echt lange afstanden te lopen. Misschien ligt mijn grens op 10 kilometer. Maar ook de vraag, waar heb ik mijn grenzen nog niet bereikt. Sneller maar niet verder, bijvoorbeeld. Ik probeer het toch nog een keer, om uiteindelijk 10 kilometer onder het uur te lopen. En ook andere sporten, niet alleen hardlopen. Bootcamp is gaaf. Groepslessen zijn leuk. Krachttraining is uitdagend.

Noem me maar een watje, als je wilt, omdat ik niet de 16 kilometer doe 4 juni a.s. Eén ding weet ik zeker. Ik ga met veel plezier de BreakOutRun lopen met de obstakels die ze dit jaar weer bedenken en ik heb er zin in! Die 8 kilometer gaat mij lukken! Samen met een heleboel andere bikkels! Doen wij!

BOR 2016 8