1 mei - 1 jaar

1 Personal Trainer, die mij advies geeft, trainingen uitzet en de lange termijn in zijn hoofd had zitten. Ook al zag ik die niet! Ik sprak hem daar laatst over en hij wist een jaar geleden echt niet of het ging lukken. Ik kon nog geen sit-up en alle oefeningen gingen moeizaam. 

1 sit-up! Na een paar weken lukte het! Ik kon een hele sit-up, wat was ik blij! Iedere marathon begint met de eerste kilometer. Dat was mijn eerste kilometer!

Voeding
1 diëtiste, Saraï, met fijn advies en iedere keer weer afgestemd op de fase waar ik in zat. Moeilijk? Jazeker. De moeite waard? JAZEKER! 

1 weegschaal. Onder de 100 kilo. Onder de 90 kilo! Toen heb ik toch echt een traantje weggepinkt. En nu… onder de 80 kilo, allemaal cijfers die ik in geen jaren had gezien op de weegschaal.

Verzorging
1 blessure. Een shin splint, verdorie, zo vervelend, pijnlijk en gewoon niet leuk!

1 fysiotherapeut, Jeroen, die mij behandelde, mij en Duane adviseerde op het gebied van trainingen en goed in de gaten hield wat er gebeurde met mij en mijn blessure. 

Vastleggen
1 Facebookpagina. Ik ben blij dat ik, voor mijn doen, zoveel heb vastgelegd. Zodat ik kan blijven zien hoe zwaar ik eigenlijk was en hoe het proces is gegaan.

1 doelstelling. Ik kan het me nu veel van de mijlpalen niet meer voorstellen (Duane ook niet!). En mijn einddoelstelling ga ik halen!

1 mei 2015. Jeetje wat een reis dit jaar! En wat is het snel gegaan!

LogoVanBuel blauw

Dankbaar
Met natuurlijk speciale dank aan die ene sportschool waar mijn reis zich heeft afgespeeld!