Nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws van Van Buel Sports. We nemen regelmatig deel aan toernooien, houden u op de hoogte van ontwikkelingen bij ons en informeren u via deze pagina over nieuws wat voor u van belang is.

9 judoka’s gekwalificeerd voor NK judo

Zondag 18 maart hebben de judoka’s van Van Buel Sports uit Oss deelgenomen de districtskampioenschappen judo voor jongens en meisjes onder 15 jaar. Tijdens dit kampioenschap kwalificeren de nummers 1 t/m 4 zich voor het NK judo op 7 april in Leek.

Maar liefst 9 judoka’s (zie foto's) zich, in Glize, te kwalificeren. Hieronder de resultaten:

  • Zilver voor Recay Yilmaz en Sem van Lent
  • Brons voor Jesse van Buel, Niels Wilms, Jitske Seelen, Lizz Sieliakus en Ties van Dijk
  • 4e plaatsen voor Lucas van Griensven en Pieter Nelis

Zilver voor judoka Laurens Wilms op NK

Zaterdag 10 maart is Laurens Wilms (15) van Van Buel Sports uit Oss op de 2e plaats geëindigd bij het NK judo voor heren onder 18 jaar tot 55 kilogram. In Tilburg wist Wilms 4 partijen op rij te winnen maar moest in de finale zijn meerdere erkennen in Victor van Gerven (Bushi Arnhem)

Lauren Wilms wint Zilver bij NK Judo
Laurens Wilms (l) wint Zilver op NK judo

Senna van de Veerdonk Nederlands Kampioen judo

Senna van de Veerdonk (17) van Van Buel Sports uit Oss is Nederlands Kampioen judo. Zaterdag 3 maart streed zij in de categorie Dames onder 21 jaar tot 78 kilogram.
Van de Veerdonk versloeg in de voorrondes Van Stratum en De Vos om in de finale uit te komen tegen Hooi. Van de veerdonk wist de finale met vol punt te winnen en mag zich kampioen van Nederland noemen!

Van Buel trio wint goud!

Afgelopen zaterdag 25 november is de jongste van Buel telg Jadey van Buel (4) kampioen geworden tijdens het jaarlijkse Sinterklaas judotoernooi in Gilze.

Lees verder